Genel Başvuru ( Ankara Şube )

Bu ilan artık aktif değil.

İstanbul Eczacılar Kooperatifi - Genel Başvuru ( Ankara Şube )

İş Açıklaması

Vizyonumuz

İstanbul Eczacılar Kooperatifi, yenilikleri takip edip teknolojiden faydalanarak, ürettiği hizmetlerin kalitesini en üst düzeye çıkartmak suretiyle; ortak memnuniyetini arttırmayı ve güçlü yapısıyla pazarı etkileyerek pazar lideri olmayı ve ortağı olan eczaneleri tercih edilen sağlık üniteleri haline getirerek, eczacılık mesleğinin saygınlığını yükseltmeyi ve sektörün tüm aşamalarında yer almayı hedeflemektedir.

Misyonumuz

Türkiye ve diğer Avrupa ülkelerinde faaliyet gösteren eczacı kooperatifleri ile işbirlikleri gerçekleştirmek Kooperatif ortağı eczaneleri, sunduğu ürün ve hizmetler bağlamında farklı kılarak, tercih odağı haline getirmek. Ortakların birincil gereksinimi olan ilaç temin ve tedarik hizmetini yalnızca depoculuk olarak görmeyip ona, çağdaş bir nitelik kazandırmak. Bu görevleri yerine getirirken; verimliliği esas alıp işletmenin kaynaklarını etkin kullanarak, yaratılan artı değeri her türlü teknolojik, ekonomik, mali ve yönetsel düzenlemeler ile yeni hizmet tasarımlarına ayırıp, hayata aktarmaktır.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI
*En az Lise mezunu ,
*Tercihen sektör tecrübesi olan veya yetiştirilmek üzere,
*Erkek adaylar için Askerliğini tamamlamış,
*Bay ve Bayan çalışma arkadaşları arıyoruz.

İŞ TANIMI
Bu İlan Sektörün Öncüsü Ecza Deposu “Ankara Ofis ” Ve “Depo” Bölümleri İçin “Genel Başvuru” Niteliğinde Bir İlan Olup, Ön Yazınıza Görev Almak İstediğiniz Bölüm İle İlgili Bilgi Eklemenizi Rica Ederiz. Firmamızın İhtiyaçları Doğrultusunda Niteliklerinize Uygun Bir Pozisyon Oluştuğu Takdirde Başvuru Sahipleri İle İletişime Geçeceğimizi Belirtir, Firmamıza Göstermiş Olduğunuz İlgi İçin Teşekkür Ederiz.

veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
11-01-2023
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Pozisyon
Depo Elemanı, Ofis Elemanı
Eğitim Seviyesi
Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
İstanbul Eczacılar Kooperatifi İş İlanları
Benzer İlan Aramaları İstanbul Eczacılar Kooperatifi, Genel Başvuru ( Ankara Şube ) arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver