Maltepe Piazza Turkcell İletişim Danışmanı Tecrübeli

TURNACIOĞLU TELEKOMİNİKASYON OTO.TAŞTUR.SA.VE T.LT.Ş - Maltepe Piazza Turkcell İletişim Danışmanı Tecrübeli

İş Açıklaması

Piazza avm'de bulunan Turkcell mağazamızda çalışacak,Aktif satış yapabilecek ,mağaza düzen ve tertibatından sorumlu olacak Avm mağazasında çalışabilecek esnek çalışma saatlerine shıftli çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek çalışma arkadaşı aramaktayız.

İletişim No: +90 534 259 99 83

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

Düzgün diksiyonlu ,güler yüzlü,esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen tercihen anadolu yakasında oturan ,sorumluluk alabilen sektör tecrübesi olan öncelikli bayan personel aramaktayız.Sektörümüzdeki en aranan özellik olan güler yüzlü ve enerjisi yüksek arkadaslar ile çalışmak istiyoruz.

veya
İlanı Şikayet Et
İlan Tarihi
15-04-2024
İstihdam Türü
Tam Zamanlı
Pozisyon
İletişim Danışmanı
Eğitim Seviyesi
İlköğretim (Mezun), Lise (Mezun), Yüksek Okul (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora / PHD (Mezun)
Firma Adı
TURNACIOĞLU TELEKOMİNİKASYON OTO.TAŞTUR.SA.VE T.LT.Ş İş İlanları
Benzer İlan Aramaları TURNACIOĞLU TELEKOMİNİKASYON OTO.TAŞTUR.SA.VE T.LT.Ş, Maltepe Piazza Turkcell İletişim Danışmanı Tecrübeli arıyor. İlana başvuru yapabilmeniz için secretcv.com'a kayıtlı CV'nizin olması gerekmektedir. CV'niz yoksa CV Oluştur linkinden oluşturabilirsiniz. Secretcv.com'a iş arayan girişi yaptıktan sonra "Başvuru Yap" butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu ilana benzer ilanları görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Anasayfa CV Oluştur İş Ara Aday Giriş İş İlanı Ver